2. Sănătatea fără medicamente

25,00 RON

Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și măsurile de precauție inainte de utilizarea produsului.

2. Sănătatea fără medicamente

de Paul Valentin Marchesseau - biolog

Sănătatea fără medicamente este al doilea Livret din seria lucrărilor scrise de biologul Paul Valentin Marchesseau, în care vedem cum ne putem vindeca și trăi sănătos, evitând medicamentele nocive și tratamentele invazive.

Sănătate întâi de toate” este primul strigăt care urcă din profunzimile instinctului nostru de conservare. Dar ce fel de sănătate ne dorim? O sănătate artificială, sau o sănătate naturală?

Pentru Hipocrate, cel mai mare medic al antichității, părintele medicinei și, mai mult decât atât, părintele Naturopatiei, natura este vindecătoarea oricăror boli. Pentru Naturopatie, oricât de diferite ar fi măștile purtate de boli, ele au, în fond, aceeași cauză: acumularea de toxine (cleiuri și cristale) în organism. Acestea din urmă jenează, rănesc și în cele din urmă îmbolnăvesc organele. Fără eliminarea lor din corp prin emonctoriile care au acest scop (ficat, intestine, rinichi, piele și plămâni), orice vindecare adevărată este de neconceput. „Nu există vindecare, fără eliminare.” P.M.

Suntem responsabili de sănătatea noastră, iar natura ne pune la dispoziție cei zece agenți naturali (alimente, exerciții, apă, aer, soare, plante, fluide, gânduri, reflexe, mâini) pe care Naturopatia îi folosește în mod sintetic și ierarhizat în cadrul celor trei cure naturopatice (detoxifiere, revitalizare și stabilizare).

Purificarea corpului, prin mijloacele oferite de Naturopatie, ne arată calea spre o nouă libertate.

 

Format: 13,5 x 20,5 cm

Pagini: 88

Copyright © 2020 - esentialonline.ro