Despre noiEsențial Online este o marcă a S.C. Polydis S.R.L, partenerul de distribuție pentru România al producătorului francez de Uleiuri Esențiale EONA.Pasiunea noastră pentru Sănătatea Naturală, ne apropie în mod inexorabil de aceste substanțe naturale fascinante,  utilizate în diferite scopuri de mii de ani.

Civilizațía industrială a dus într-o uitare aproape totală utilizarea terapeutică a uleiurilor esențiale. Totuși, aromaterapia științifică al cărei debut se situează în a doua jumătate a anilor 70,  prin studiile aprofundate pe care le face asupra proprietăților sutelor de specii de plante și uleiurilor esențiale extrase din acestea, deschide o cale nouă pentru atingerea SĂNĂTĂȚII NATURALE.

Obținerea  SĂNĂTĂȚII NATURALE, presupune utilizarea agenților naturali ca și mijloace de atingere a acestui deziderat. Aromaterapia, ramură a Fitoterapiei, face parte din cele zece tehnici naturopate, alături de alimentație, exercițiu fizic, hidroterapie, ca să nu le cităm decât pe o parte dintre ele.

Laboratorul EONA, expert al aromaterapiei Bio, cu o vechime de 35 de ani în domeniul producerii de Uleiuri Esențiale 100% pure și naturale și a produselor de masaj și îngrijire corporală, este partenerul privilegiat al kinetoterapeuților și profesioniștilor din domeniul sănătății din Franța. De o calitate indiscutabilă, produsele EONA sunt recunoscute de  Federațiile Franceze de Atletism, Ciclism și Triatlon cât și de Comitetele Olimpice, care i-au ales ca parteneri pentru îngrijirea sportivilor în timpul competițiilor.

Produsele EONA

Produsele pe bază de uleiuri esențiale, elaborate de specialiști în aromaterapie sunt compuse din : geluri, creme, uleiuri de masaj biologice, amestecuri pentru difuzie atmosferică. Uleiurile esențiale sunt chemotipate, 100% pure și naturale și beneficiază de eticheta de calitate H.E.S.D iar uleiurile vegetale bio sunt obținute prin presare la rece. 

Toate produsele sunt concepute și produse în Franța.

 

Copyright © 2020 - esentialonline.ro