Argilă verde

începând de la 75,00 RON

Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și măsurile de precauție inainte de utilizarea produsului.

Această pastă de argilă verde illite, excepțional de bogată în minerale este adaptată tuturor aplicațiilor voastre. Grație incomparabilei sale calități și a atuurilor sale autentice ea vă procură un confort incredibil.

Pasta de argilă verde, gata de utilizat este foarte utilă pentru ușurarea durerilor articulare și musculare.

Foarte bogată în minerale necesare organismului, argila verde Illite este adaptată in situații multiple:articulații, mușchi, pielea feței.

 

Mod de folosire:

ÎMPACHETĂRI ȘI CATAPLASME: aplicați argila direct pe piele într-un strat de maxim 1-2 cm, lăsați să acționeze maxim 1-2 ore. Sau aplicați argila cu ajutorul unui tifon (sau a unei pânze subțiri). Puneți pasta de argilă la mijlocul tifonului, întindeți-o cu o grosime de 2 cm pe o suprafață egală cu cea pe care vreți să o tratați, și aplicați direct cataplasma pe locul dorit. Lăsați cataplasma 2 h sau timpul necesar până când argila se usucă și se desprinde ușor, fără a lăsa urme umede pe piele. Clătiți cu apă călduță și aruncați argila. Refaceți operațiile de mai sus de câte ori este nevoie până la obținerea rezultatelor dorite.

MASCĂ DE FAȚĂ: aplicați în strat gros, lăsați să acționeze 10 min. Nu lăsați argila să se usuce pe față. Clătiți cu apă călduță.  

Mai multe informații
Indicatii Dureri articulare, Dureri musculare, Îngrijirea pielii
mod de utilizare Cale cutanată - baie, comprese
Copyright © 2020 - esentialonline.ro