Difuzor Novalia

385,00 RON

Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și măsurile de precauție inainte de utilizarea produsului.

Difuzor Neolia pentru uleiuri esențiale pure.

Difuzor Novalia

 

Difuzorul Novalia este un difuzor de uleiuri esențiale puternic, care permite difuzarea direct din sticluță. Acesta respectă proprietățile uleiurilor esențiale difuzate și se poate programa.

 

Difuzorul Novalia este cu adevărat revoluționar! Datorită tehnologiei EasyFuzz, difuzorul Novalia este foarte practic, fără a mai fi nevoie să-l reîncărcați cu ulei! Nu e nevoie nici de curățare zilnică! De înaltă calitate și puternic, Novalia va răspândi uleiurile voastre esențiale pe suprafețe largi, păstrându-le în același timp proprietățile, datorită tehnologiei sale de difuzie prin nebulizare.

De acum înainte, conectați pur și simplu flaconul la aparat și profitați din plin de beneficiile uleiurilor esențiale. De asemenea, veți putea controla difuzia uleiurilor prin programarea timpului de funcționare și de repaus cât și a duratei totale de difuzie. De exemplu, puteți programa 10 secunde de difuzare (ON TIMER) și 30 de secunde de repaus (OFF TIMER) timp de 60 de minute (TIMING).

Reglabil și silențios, difuzorul Novalia permite (perfect adaptat pentru a difuza în încăperi de volum mare datorită difuziei sale foarte eficiente) difuzarea pe o suprafață mare. Datorită tehnicii sale de nebulizare, micro-picăturile sunt distribuite într-o cameră de până la 100m², timp de câteva ore.

 

Principiul de funcționare a difuzorului Novalia

Pentru informare, nebulizarea este acțiunea de pulverizare a unui lichid în micro-picături prin intermediul unui nebulizator. Pompa trimite aerul în partea din sticlă. Aerul propulsat proiectează uleiurile esențiale spre partea din sticlă. Nebulizatorul din sticlă creează apoi un nor de micro-picături, dispersându-se în toată încăperea.

Principiul nebulizării este bazat pe tehnica Venturi. În camera de nebulizare, un flux de aer de mare viteză va pulveriza în micro-picături  uleiurile esențiale stocate la baza sticlei. Micro-picăturile mai ușoare vor fi eliberate în aerul ambiental prin capac. Acest capac are două funcții: reducerea nivelului de zgomot și axa de difuzie. Picăturile mai mari vor cădea înapoi, pentru a fi pulverizate din nou în micro-picături.

Fiecare piesă din sticlă este suflată manual și, prin urmare, este considerată piesă unică. Acestea sunt controlate fiecare în parte pentru a asigura puterea nebulizării.

Mod de folosire

Asamblarea difuzorului Novalia

Pentru a asambla difuzorul, mai întâi scoateți picurătorul din sticluța de ulei esențial. Înșurubați duza de difuzie pe sticluța de ulei esențial și fixați duza în dispozitiv. În cele din urmă, programați frecvența de difuzare într-o perioadă aleasă.

Sfaturi pentru utilizarea difuzorului Novalia

Funcționează cu sticluțe de ulei esential Eona de 10ml

Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de utilizare.

Precauții pentru utilizarea difuzorului Novalia

Nu activați difuzia în prezența copiilor sub 6 ani și a femeilor însărcinate sau care alăptează. În camera copilului/copiilor, vă recomandăm să o faceți în absența lui/lor și cu cel puțin 30 de minute înainte de sosirea lor.

 

Compoziție

Caracteristicile difuzorului Neolia

 • Funcții : Difuzare programabilă
 • Timp de difuzare : Frecvență și durată reglabile
 • Putere : 3W
 • Altele : Difuzie direct din sticlă

Înălțimea produsului: 13,2 cm

Lățimea produsului: 8,8 cm

Adâncimea produsului: 8,8 cm

 

Cutia difuzorului Neolia conține:

 • un difuzor NEOLIA
 • pompă
 • programator
 • un capac de nebulizator (duza) și duza acestuia cu sticla goală.
 • un al doilea capac de nebulizator de rezervă și duza acestuia cu sticla goală
 • un adaptor de curent alternativ și un cablu USB
 • instrucțiunile difuzorului
Mai multe informații
Ambalaj 10 ml
Copyright © 2020 - esentialonline.ro