Spray Purifiant

96,00 RON

Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și măsurile de precauție inainte de utilizarea produsului.

Spray de ambient cu uleiuri esențiale de Pin și Eucalipt 100% Bio. Purifică atmosfera și îndepărtează mirosurile dezagreabile. Se vaporizează în sala de așteptare sau în baie.

Spray-ul de ambient Purifiant cu uleiuri esențiale Bio ajută la păstrarea unui mediu interior curat și sănătos. Formulat pe bază de uleiuri esențiale de Eucalipt, Saro și Brad, el purifică în mod natural atmosfera. Parfumul său proaspăt și vitalizant ajută la păstrarea unui aer sănătos și îndepărtează mirosurile neplăcute.

Formulat pe bază de uleiuri esențiale 100%.

Spray vaporizator fără gaz propulsor.

Ambalaj 100ml

Compoziție

ALCOHOL* (Alcool biologic), Ulei esențial de Eucalipt Radiata Bio (Eucalyptus radiata leaf/steam oil)*, Ulei esențial de Saro Bio (Cinnamosma fragrans leaf oil)*, Ulei esențial de Brad Siberian Bio (Abies sibirica oil)*, Ulei esențial de Niaouli Bio (Melaleuca quinquenervia oil)*, Ulei esențial de Dafin Bio (Laurus nobilis leaf oil)*, Ulei esențial de Cuișoare Bio (Eugenia caryophyllus bud oil)*, Ulei esențial de Mentă de sălbatgică Bio (Mentha arvensis leaf oil)*.

* Ingrediente provenite din Agricultura Biologică. 100% din totalul  ingredientelor sunt provenite din Agricultură Biologică.

Copyright © 2020 - esentialonline.ro