Ulei esențial de Rozmarin cu verbenone Bio

56,50 RON

Vă rugăm să consultați instrucțiunile de utilizare și măsurile de precauție inainte de utilizarea produsului.

Uleiul esențial de rozmarin verbenone este un excelent protector și regulator al ficatului, indicat în caz de hepatite sau de ciroze. Mucolitic și expectorant, el acționează și asupra infecțiilor respiratorii și ORL (tuse, bronșită, otită).

Uleiul esențial de rozmarin cu verbenone este un excelent protector și regulator al ficatului, indicat în caz de hepatite sau de ciroze. Mucolitic și expectorant, el acționează și asupra infecțiilor respiratorii și ORL (tuse, bronșită, otită). Rozmarinul cu verbenone este de asemenea recunoscut pentru proprietățile sale echilibrante asupra sistemului nervos și recomandat în caz de oboseală nervoasă, depresie sau angoasă.

Rozmarinul cu verbenone, al cărui nume botanic este rosmarinus officinalis ct verbenone, este cultivat în Franța. Uleiul esențial de rozmarin cu verbenone este obținut prin distilare completă a ramurilor sale, cu vapori de apă. 100% pur și natural, el beneficiază de eticheta de calitate HESD (Huile Essentielle Scientifiquement Definie) - UEDS (Ulei Esențial Definit Științific).

+ Protector și regulator al ficatului

+ Echilibrant nervos în caz de oboseală nervoasă sau depresie

A se conserva închis, ferit de aer și lumină, la temperatură inferioară la 25°C

 

Mai multe informații
Ambalaj 5 ml
Indicatii Dezvoltarea imunitatii, Depresie, Digestie, Oboseala, Infectii, Respiratie si ORL
mod de utilizare Cale cutanată - locală, masaj, Cale orală
Copyright © 2020 - esentialonline.ro